Skip to main content

De reis begint eigenlijk al in Nederland met drie gezamenlijke trainingen o.l.v. eigen trainers en twee informatie bijeenkomsten in het Novotel Brainpark te Rotterdam.De eerste twee trainingen vinden plaats in een mooi natuurgebied rondom Oud Verlaat/ Zevenhuizen. Douchen is hier mogelijk. De derde duurloop is de zgn. van Brienenoordbrug training waarbij deze brug totaal 8 keer beklommen moet worden.Tijdens de trainingen zorgen we goed voor de lopers met allerlei drankjes en energierijke hapjes.

Jolanda van Keulen uit Middelburg 

Dank voor jullie inzet afgelopen reis!! Het was een fantastische reis, alles was prima georganiseerd!! Ik heb ervan genoten!! Jullie zijn een super team!!

Nico Heijker uit Delft

Wat een reis, wat een stad,
wat een tof gezelschap,
wat een super reisorganisatie/team,
wat een Marathon.......

onvergetelijk!!! 

Rudi Koops uit Houten

Unieke ervaring! Blij dat we dit hebben mogen meemaken. Mijn eerste marathon in NY. Echt heel gaaf. Dank Rijnmond marathon reizen voor de hele organisatie! Super geregeld.

Jörgen Peer uit Oost Souburg 

Wat een super feest deze marathon wat een toeschouwers en dan heerlijk gelopen, bijna geen last van de spieren over de finish. Uiteraard heel goed georganiseerd deze hele reis door Rijnmond marathon reizen.

.

Je kan ervoor kiezen om zelf naar de luchthaven van vertrek te gaan maar we bieden wel de mogelijkheid om per luxe touringcar vanuit Rotterdam naar/van Schiphol te reizen. Wel zo gemakkelijk en het scheelt natuurlijk parkeerkosten. Na aankomst in de Verenigde Staten brengen we je uiteraard met onze gereedstaande bussen naar je hotel.


Verlenging: Wil je langer in New York of ergens anders in Amerika blijven?
Dan is dat geen enkel probleem en passen we de vluchten aan zoals jij dat wilt.

Dinsdag 27 oktober 2020 / vertrek 9-daagse reis

Eindelijk is de dag van vertrek aangekomen! De dag waar alle lopers en supporters zo naar uitgekeken hebben. Eindelijk gaat het beginnen……de reis naar die geweldige stad met op zondag 1 november de vijftigste New York City Marathon. Na de vliegreis is er 's avonds een gezellige welkomstborrel! Al 31 jaar is het een bewuste keuze om even buiten Manhattan te logeren. Het is er rustig dus een goede nachtrust in aanloop naar de marathon is gewaarborgd. Ook kan er goed getraind worden in een nabijgelegen natuurgebied.
Maar toch is er op loopafstand van alles te doen. Er zijn voldoende restaurants, winkels, bioscopen, een WalMart en een Starbucks koffieshop. De lijndienstbus vertrekt bijna elke 10 minuten naar Manhattan.
In ongeveer een kwartiertje sta je middenin die te gekke metropool.

.

Onze Hotels
  • Hyatt Place

    Een eersteklas hotel van de bekende Hyatt keten met 159 ruime junior suites, verdeeld over 7 etages. Het hotel heeft de volgende faciliteiten: gratis WiFi in het gehele hotel, 24-uurs roomservice (beperkte kaart), een klein fitness centrum, laundry service, lounge en koffiebar.
    De ruime junior suites zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken over airco, volledig ingerichte badkamer met douche of bad, kluisje, koelkast, koffie en thee apparaat, luxe Hyatt Grand bedden waarin je slaapt als een roos, telefoons, radio, wekker, bureau, apart zitgedeelte met gerieflijke bank en een 107 cm flatscreen televisie en aansluitingen voor je mobiele telefoon, laptop, mobiele DVD speler en digitale camera. Het gehele hotel is non-smoking. Het hotel heeft een gratis shuttle busje dat je overal naar toe brengt binnen een omtrek van 3 mijl (bijvoorbeeld WalMart of Mill Creek Mall). Ook in dit hotel is het mogelijk om met meer dan twee personen op de kamer te logeren. Een zeer aangenaam hotel!

  • Embassy Suites

    UITVERKOCHT VOOR 2020

    Een eersteklas hotel met 261 ruime suites verdeeld over 8 etages. De Embassy Suites hotels zijn onderdeel van de Hilton keten en heeft een atrium. Het uitstekende hotel biedt de volgende faciliteiten: restaurant, bar, winkeltje, atrium lounge, ATM machine, roomservice, verwarmd zwembad, jacuzzi, wasmachine -droger voor eigen gebruik en een fitness centrum dat 24 uur open is. De suites hebben een zit- en slaapgedeelte en zijn keurig ingericht. Ze beschikken over gratis WiFi, twee LCD televisies, radio, telefoon, airco, strijkijzer -plank, koffie en thee apparaat, koelkast, magnetron, kluisje en uitstekende bedden (Suite Dreams Matrassen). Uiteraard is er een volledig ingerichte badkamer met bad, douche, toilet en haardroger. Het hotel heeft een gratis shuttle busje dat u overal naar toe brengt binnen een omtrek van 3 mijl (bijvoorbeeldWalMart of Mill Creek Mall). Het Embassy Suites Hotel leent zich prima om met meer dan 2 personen op een kamer te logeren.

  • Holiday Inn

    UITVERKOCHT VOOR 2020

    Het Holiday Inn is gezellig gelegen aan het mooie plein van het Meadowlands Plaza. Omdat dit hotel vroeger een Hilton hotel is geweest, zijn de kamers erg ruim of zoals ze in Amerika zeggen 'oversized'! Er zijn 161 kamers verdeeld over 7 etages. Het hotel heeft onder andere het restaurant Urban Plum, een gezellige bar, koffiebar en roomservice. Tussen 6.30-23.00 uur gratis internet en een mooi fitness centrum. De receptie, lobby, bar, fitness centrum en het restaurant zijn in 2010 voor een paar miljoen dollar gerenoveerd en het resultaat mag er zijn. De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over gratis WiFi, televisie, radio, telefoon, airco, strijkijzer -plank, koffie en thee apparaat, koelkast, magnetron, een volledig ingerichte badkamer, haardroger en heerlijke bedden die garant staan voor een goede nachtrust. Het hotel heeft een gratis shuttle busje dat u overal naar toe brengt binnen een omtrek van 3 mijl (bijvoorbeeld WalMart of Mill Creek Mall) Het hele hotel is non-smoking. Een heerlijk hotel in aanloop naar de marathon.

Ter info: Willen jullie met meer dan twee mensen op één kamer logeren, dan adviseren wij te reserveren voor de Embassy Suites of het Hyatt Place. Het Hyatt heeft twee queen-size bedden (zogenaamde twijfelaars) en een pull-out sofabed voor twee personen. Deze heeft echter niet de luxe kwaliteit van de uitstekende boxspring bedden in het slaapgedeelte. In de Embassy Suites kan je kiezen uit een slaapkamer met twee queen-size bedden of één groot bed en in het woongedeelte staat dan nog een pull-out sofabed. Wil je met je gezin op reis of hebben jullie een groepje van 3 of 4 loopvrienden, dan is er voor iedereen voldoende plaats in één van deze twee hotels. Maar óók de kamers in het Holiday Inn zijn groot genoeg voor 3 personen. Jullie kunnen kiezen voor een kamer met twee tweepersoonsbedden of een kamer met
1 groot bed en een slaapbank of een extra bed (zogenaamde rollaway) Ook hier geldt dat het extra bed en de slaapbank niet de kwaliteit hebben van de boxspring bedden.

Alleen? Reis je alleen maar wil je liever niet de éénpersoonskamertoeslag betalen? Dan is het ook mogelijk om 'op indeling' te boeken. Wij zoeken dan een kamergenoot van hetzelfde geslacht en, indien mogelijk, in dezelfde leeftijdscategorie. Je krijgt dan altijd een kamer met twee aparte bedden. 

Waarom logeren we meer dan 30 jaar in het plaatsje Secaucus?

  • Het is er heerlijk rustig, een goede nachtrust is gewaarborgd. Dus geen last van gillende sirenes en vrachtwagens die in de nachtelijke uren de winkels en restaurants bevoorraden.
  • In een nabijgelegen natuurgebied kan er heerlijk getraind worden.
  • 10 restaurants, een bank, een Starbucks coffeeshop, een kapsalon, een grote bioscoop, een gigantische Wal-Mart, winkels en meer op loopafstand van de hotels.
  • Een laat vertrek naar het startgebied op zondagmorgen. We kunnen jullie verzekeren dat het niet leuk is als je om 6 uur of eerder in het startgebied aanwezig bent en je ingedeeld bent in de laatste wave die om 11.00 uur vertrekt.
  • We hebben hier ons eigen Rijnmond Holland House, een heerlijk Amerikaans restaurant waar we alle deelnemers verwennen met een ontbijtbuffet, pastadiner en een diner en feest.
  • Het is er veilig.
  • Een uitstekende verbinding met Manhattan! Om de 10 minuten vertrekt een bus naar de busterminal op de 8e Avenue en de 42e straat. Hartje stad dus. De reistijd is ongeveer slechts 13 minuten en bij elk hotel ligt de halte voor de deur.
  • Je betaalt minder aan belastingen op gebruiksgoederen.
  • Het verblijf in een mooie suite op Manhattan is voor velen onbetaalbaar. Bij ons in Secaucus niet!
    Onze hotels zijn een stuk voordeliger.

.

.

.

We hebben een 7- en een 9-daags arrangement voor je samengesteld, 5 of 7 hotelovernachtingen. De 9-daagse reis is van dinsdag 27 oktober t/m woensdag 4 november en de 7-daagse reis is van woensdag 28 oktober t/m dinsdag 3 november 2020. Rijnmond Marathonreizen kiest voor een all-in aanbieding. Van begin tot eind zorgen wij goed voor onze lopers maar ook de supporters krijgen volop aandacht en worden eveneens verwend. SERVICE staat bij ons met hoofdletters geschreven.

Er is ontzettend veel inbegrepen in deze indrukwekkende reis:


Inbegrepen voor alle lopers.

  •  Gegarandeerd startnummer voor de vijftigste New York City Marathon.
  • Uitgebreid trainingsschema en assistentie van onze ervaren trainers. Zowel voorafgaand als tijdens de reis.
  • Rijnmond running-singlet.
  • Het officiële TCS New York City Marathon shirt.
  • Toegang en begeleiding op de New York Marathon expo.
  • Eigen transfer naar het startgebied New York City Marathon onder begeleiding (vertrek rond 07.00 uur!)  Ontbijten kan die dag vanaf 05.45 uur.
  • Een schitterende medaille bij het uitlopen van de New York City Marathon. Deze marathon kent geen tijdslimiet.
  • Medische begeleiding van een fysiotherapeut. Reeds in Nederland kan je van zijn diensten gebruik maken. Het dagelijkse spreekuur in de USA is vanzelfsprekend kosteloos.
  • Blikje frisdrank op de family reunion na afloop van de marathon.
  • The New York Times op de dag ná de marathon. De namen van alle finishers tot 5.00 uur worden hierin vermeld. 

En dit is er allemaal inbegrepen voor alle lopers én supporters:

  • Transfermogelijkheid per luxe touringcar van Ringelberg vanuit Rotterdam naar Schiphol v.v.
  • Lijndienstvluchten met of zonder overstap.
  • Luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen.
  • 1 koffer ruimbagage van maximaal 23 kilo.
  • Transfer van de luchthaven naar de hotels v.v.
  • Korte rondrit door het indrukwekkende Manhattan bij een vroege aankomst.
  • Verblijf in het Hyatt Place, Holiday Inn of Embassy Suites in Secaucus New Jersey, op basis van indeling in een 2-persoonskamer of suite met bad of douche en toilet. Bushalte naar Manhattan voor de deur – reisduur naar 42nd street (Port Authority Bus Terminal) is ongeveer 12-15 minuten.
  • Dagelijks zeer uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet in ons 'clubhuis' restaurant Cheeseburger in Paradise met onder andere gerookte zalm, bananen, ananas, aardbeien, meloen, yoghurt, thee (met honing), koffie, jus d'orange, melk, cornflakes, muesli,
    kaas, pannenkoeken, broodjes, diverse soorten broodbeleg zoals ham, Nutella, pindakaas, twee soorten kaas (Swiss en Cheddar), Belgische wafels met slagroom, een 'egg station' waar je de lekkerste eitjes kunt laten bereiden en nog heel veel meer.
  • Rondvaart om het eiland Manhattan op donderdag 29 oktober. We varen langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island richting de Verrazano Bridge en gaan via de East River langs het gebouw van de Verenigde Naties. Dit is een exclusieve charter voor de groep van Rijnmond Marathonreizen. Transfer naar de boot is inclusief.
  • Gezamenlijk afhalen van de startbewijzen na afloop van de rondvaart.
  • Transfer voor de supporters naar ons aanmoedigingspunt op 1st Avenue (28 km punt), met in de directe nabijheid een Starbucks en vele restaurants. De bananen voor de Rijnmond lopers hangen hier in de bomen.
  • Transfer finishgebied – hotels voor lopers met een finishtijd van maximaal 6 uur.
  • Twee voorlichtingsbijeenkomsten met een kopje koffie of thee voor alle deelnemers.
  • Drie gezamenlijke trainingen in aanloop naar de NYC marathon Twee trainingen in een mooi natuurgebied bij de Zevenhuizer Plas in Oud Verlaat. De derde is een hoogtetraining bij de van Brienenoordbrug, om het gevoel te krijgen van de
    bruggen en het vele vals plat in New York. Drankjes bij de trainingen worden beschikbaar gesteld door onze sponsors Makro in Barendrecht en Coca Cola Nederland.
  • Drie gezamenlijke trainingen in Amerika op woensdag-, donderdag- en maandagochtend.
  • Verkenning Central Park met uitleg over finishgebied op zaterdagochtend.
  • Deskundige reisbegeleiding.
  • Welkomstdrankje naar keuze (bier, wijn of frisdrank) in Cheeseburger in Paradise.
  • Zeer uitgebreide pasta party op zaterdag 31 oktober in Cheeseburger in Paradise.
  • Een mooi all weather jack met uitritsbare fleece jas voor alle lopers en supporters.
  • Een exclusief New York shirt voor alle lopers en supporters.
  • Kwaliteits rugzak.
  • After-Marathon Medal party op zondag 1 november met een heerlijk diner.
  • Een mooie Capitool reisgids Top 10 New York met 192 pagina's en verschillende plattegronden.
  • Uitgebreide reisbescheiden.

Ons zeer uitgebreide Amerikaans ontbijtbuffet is 'beroemd'. In ons 'clubhuis' restaurant Cheeseburger in Paradise serveren we dit dagelijks met o.a. gerookte zalm, verschillende soorten meloen, druiven, verse stukken ananas worden afgewisseld met verse aardbeien, verschillende smaken yoghurt, thee (met honing), koffie, jus d'orange, melk, corn flakes, muesli, pannenkoeken, broodjes, diverse soorten kaas, ham, Belgische wafels met slagroom, Nutella, pindakaas, jam en een 'egg station' waar je de lekkerste eitjes kunt laten bereiden en nog veel meer. Tijdens het ontbijt zorgen we voor gezellige muziek en worden op de talloze televisies de foto's getoond die we eerder van jullie gemaakt hebben.

.

.

.

.

Ter plaatse gaan we drie keer trainen o.l.v. onze trainers. Op woensdag- en donderdagochtend voorafgaand aan de marathon en op maandagochtend ná de marathon is er nog een korte uitlooptraining. De trainingen vinden in de vroege ochtenduren plaats in een nabijgelegen natuurgebied met die beroemde skyline op de achtergrond.

.

.

.

.

Woensdag 28 oktober 2020 / vertrek 7-daagse reis

De eerste ochtendtraining met op de achtergrond de skyline van New York!
Na het zéér uitgebreide ontbijtbuffet geniet je van een hele vrije dag in the Big Apple. Met recht wordt er gezegd: New York is een aanslag op je zintuigen en de indrukken zijn vaak overdonderend. Geniet ervan! Vandaag vertrekken alle deelnemers aan de 7-daagse reis. Natuurlijk staat er ook voor deze lopers en supporters een koude Budweiser of glas wijn gereed als welkomstborrel in ons restaurant.

.

.

.

Donderdag 29 oktober 2020

Hoe mooi kan je dag beginnen als tijdens de gezamenlijke ochtendtraining je de zon ziet opkomen achter de wolkenkrabbers van Manhattan? Na het overdadige ontbijtbuffet vertrekken we voor een rondvaart om het eiland Manhattan. Vanaf een speciaal voor ons gecharterd schip geniet je ongeveer 2,5 uur lang van een prachtig uitzicht op onder andere Ellis Island, de Verrazano Bridge, het Vrijheidsbeeld, lower Manhattan, de Brooklyn Bridge en het gebouw van de Verenigde Naties. Uiteraard met commentaar van één van de begeleiders.

De eerste marathonsfeer. Na de boottocht halen we met de lopers en supporters de startnummers op in het Jacob Javits Centre. Nog maar 3 nachten slapen…. De rest van de dag is vrij te besteden. Geniet van New York! De stad ligt aan je voeten! Vanavond bieden wij je de mogelijkheid een musical op het befaamde Broadway te bezoeken. In mei volgt meer informatie.

.

Vrijdag 30 oktober 2020

Uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant Cheeseburger in Paradise. Ga je al stapelen?
We zorgen de hele week voor voldoende pannenkoekenbeslag en bananen. Gehele vrije dag in één van de meest indrukwekkende steden ter wereld. Alsof je in een film loopt met jouw persoon in de hoofdrol. Verdwaal in het warenhuis Macy's, maak een wandeling door Central Park en geniet van de herfstkleuren, ga naar boven in de WTC One (Freedom Tower) voor een adembenemend uitzicht en bezoek dan gelijk het 9/11 museum. Om stil van te worden. Wandel over de High Line en sluit af bij één van de koffietentjes in Chelsea Market. Eet een heerlijke Peking eend in Chinatown en daarna een ijsje in Little Italy. Of ga naar Niketown. Museumbezoek? Er zijn er zoveel en ze zijn allemaal zo indrukwekkend. Aan het begin van de avond opent de marathon organisatie officieel het marathon weekeinde met een vlaggenparade en een mooie vuurwerkshow in Central Park.

Zaterdag 31 oktober 2020

De dag begint met het uitgebreide ontbijtbuffet. Deze ochtend is er een verkenning van het finishgebied en de Family Reunion in Central Park onder leiding van de trainers en de overige begeleiders. Lopers én supporters zijn welkom.

PASTA PARTY OP ZATERDAG
+ HALLOWEEN

Vanavond staat voor alle deelnemers, lopers én
supporters, een overheerlijk pasta buffet klaar. We hebben een lekkere salade, stokbrood met gesmolten kaas en verschillende pastasoorten voor je. Schep gerust een paar keer op. Ook is er aan het begin van de avond nog een bijeenkomst voor de lopers waar de allerlaatste informatie gegeven zal worden. Vandaag is het Halloween, één van de  belangrijkste feestdagen in Amerika. Dit wordt overal groots gevierd. Ook niet onbelangrijk, de klok wordt een uur teruggezet dus iedereen kan een uur langer slapen.

  Zondag 1 november 2020

De mooiste dag van het jaar is aangebroken. Dé dag waar je zo hard voor getraind en naar uitgekeken hebt.
Vandaag ligt New York aan je voeten en ben jij de held. Zó voel je je immers tijdens deze vijftigste New York City Marathon.

Rond 07.00 uur vertrekken de lopers, onder begeleiding, met eigen bussen richting het startpunt. De supporters bekijken de start via de tv en worden rond 10.00 uur naar het supporterspunt op 1st Avenue gebracht. (28 kilometer) en dan zal je merken hoe ongelofelijk enthousiast de mensen langs de kant zijn. Alles wat geluid maakt, wordt gebruikt om de lopers aan te moedigen. Met toeters, bananen en spandoeken zullen we al onze lopers naar de finish leiden.

Na de marathon brengen we je naar de gereedstaande bussen, die je zo snel mogelijk terug brengen naar je hotel.

Om 20.00 uur begint het feest. Eerst een heerlijk buffet-diner in ons gezellige restaurant Cheeseburger in Paradise. Daarna zal onze DJ ervoor zorgen dat de dansvloer binnen de kortste keren vol staat. Dansen tot laat in de avond met je medaille om je nek. Een heerlijke remedie tegen spierpijn. Een perfecte afsluiting van een memorabele dag.

timesMaandag 2 november 2020

Korte uitlooptraining voor de lopers! Voor alle lopers hebben wij bij het ontbijt de speciale marathoneditie van de New York Times klaarliggen! Alle deelnemers hebben een hele vrije dag in New York. De deelnemers aan de 7-daagse reis vertrekken later op de dag naar de luchthavens. Traditioneel worden de laatste dagen gebruikt om de koffers vol te stoppen met aankopen voor het thuisfront. Toch nog snel even de stad in om een mooie 'finisher' sweater, tablet of nieuwe hardloopschoenen te kopen? Ook kan je natuurlijk je medaille laten graveren. Zonder de stress van de marathon lekker New York verder verkennen. Het is voorgekomen dat deelnemers extra korting kregen in een winkel toen bleek dat ze de finish gehaald hadden. Ook dat is New York!

Dinsdag 3 november 2020

De deelnemers aan de 7-daagse reis arriveren in Nederland. Deelnemers aan de 9-daagse reis hebben nog een vrije dag. Nog even snel naar die ene winkel op 5th Avenue? Maak een wandeling over de Brooklyn Bridge en bestel een overheerlijke pizza bij Grimaldi's. Pak een blauwe Citibike en fiets de wellicht aanwezige spierpijn eruit tijdens een tochtje langs de East River! Neem een kijkje in Bryant Park dat al helemaal in Kerstsfeer is. Je bepaalt het helemaal zelf! Er is nooit een saai moment in deze grandioze metropool. In de namiddag en avond vertrekken de deelnemers aan de 9- daagse reis naar de luchthavens voor de terugvlucht.

Woensdag 4 november 2020

Op verschillende tijden arriveren we op Schiphol. De gereedstaande bussen brengen je, indien gewenst natuurlijk, weer terug naar Rotterdam. Hopelijk heb je genoten en kan je terugblikken op een onvergetelijke reis. Wel thuis en hopelijk tot ziens!

    

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de diensten van ons team.

Zo ontvangen alle lopers een uitgebreid trainingsschema om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen. Onze sportfysiotherapeut is vanaf het moment van boeken beschikbaar voor de lopers. In de maandelijkse nieuwsbrief gaat hij in op veel voorkomende blessures en hoe deze het best voorkomen kunnen worden. Er is ter plaatse elke dag een spreekuur (meestal van 08.00-09.30 uur) Hier word je gratis behandeld. Maar hopelijk hebben jullie de diensten van hem niet nodig. Vaak gaat er een huisarts mee met onze reis. Wel zo makkelijk als er snel een diagnose gesteld moet worden. Naast de bovengenoemde personen hebben we nog een team van reisleiders, op z'n minst één begeleider per vlucht. Ook hebben we een fotograaf in ons midden, een technicus en natuurlijk een DJ voor het slotfeest.

Samen zijn we een paar honderd keer in New York geweest dus aan ervaring geen gebrek.

ONZE VLUCHTEN NAAR NEW YORK

We vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen naar New York. Je hebt de keus uit non-stop vluchten en uit vluchten met één overstap..

Bagage:
Je kan gratis één koffer meenemen van max. 23 kilo. Een tweede kost ongeveer $ 100 per enkele reis. Ook mag je natuurlijk gratis handbagage meenemen. Alle deelnemers krijgen later uitvoerige informatie hierover.

Drankjes en maaltijden:
Op de vluchten over de Atlantische Oceaan zijn de maaltijden en drankjes gratis. Soms moet er voor alcoholische drankjes betaald worden.

Entertainment:
Al onze maatschappijen hebben een uitgebreid én gratis entertainment programma aan boord. Geniet van de laatste films, documentaires, spelletjes, reisprogramma's en muziek op je eigen beeldscherm.

VERZEKERINGEN

Al jaren werken we samen met Europeesche Verzekeringen, op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen één van de beste maatschappijen in Nederland.
Reisverzekering: hopelijk hoef je hier geen beroep op te doen. Maar we adviseren alle New York-gangers nadrukkelijk om met een goede reisverzekering mét werelddekking op reis te gaan. Natuurlijk kunnen wij deze ook voor je afsluiten. De kosten bedragen ongeveer € 3,00 per dag. Hulpverlening, bagage, medische kosten, ongevallen etc. zijn dan verzekerd.
Annuleringsverzekering: een reis te moeten annuleren is nooit leuk. En zeker niet een reis naar de New York City Marathon. Zorg daarom voor een goede annuleringsverzekering. Speciaal voor alle lopers én hun eventueel meereizende supporters hebben we de extra blessuredekking. Je betaalt 1% premie extra maar als je geblesseerd raakt worden de annuleringskosten vergoed. En ook de supporters krijgen dan gewoon hun geld terug. Kijk voor meer details op het inschrijfformulier op de website!

Voor alle deelnemers geldt: mocht je ter plaatse een beroep moeten doen op je verzekering zullen onze reisleiders je altijd behulpzaam zijn!

7 of 9-daags arrangement TCS New York City Marathon 2020

De genoemde prijzen zijn in euro's en gebaseerd op de bezetting van het aantal personen welke in de kamer/suite gaan logeren.

Inclusief in de reissom zijn de luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen. Deze bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en zullen indien nodig doorberekend of teruggestort worden.

Attentie: Inclusief in de reissom voor de lopers is het startbewijs voor de TCS New York City Marathon (zolang beschikbaar) en ons zeer uitgebreide loperspakket.