De eerste gezamenlijke training

51394499383 1cc7ea6310 b
De eerste gezamenlijke training staat weer voor de deur. De New York City Marathon heeft een zwaar parcours dus een goede voorbereiding is erg belangrijk. Mede daarom hopen wij op zondag 28 augustus een grote groep lopers te kunnen begroeten.
Wij starten om 09.30 uur. Waar?

Parkeerplaats Brasserie de Blokhut
Strandweg 5
2761 DM  Zevenhuizen

Dit is aan de kant van R’dam Ommoord/Oud Verlaat. Er zijn geen sanitaire voorzieningen.

Onderweg zorgen we voor een drankpost. Het snoep wordt aangeboden door Perfetti van Melle en de overige drankjes door Coca Cola Nederland, de Makro in Barendrecht en Runnersworld Rotterdam. Zoals aangekondigd op de eerste bijeenkomst is het de mensen van Runnersworld gelukt om het drankje te bemachtigen welke ook tijdens de New York City Marathon aangeboden zal worden. Dit drankje is uiteraard beschikbaar in de drankpost. Ook kunnen er gelletjes worden uitgeprobeerd. Onze trainer Tjeerd Witkamp zal de duurloop begeleiden.

 

TCS New York City Marathon 2022 - UITVERKOCHT

Beste lopers en supporters,

Onze reizen naar de TCS New York City Marathon zijn volgeboekt! Geweldig dat wij voor de 31e keer met een grote groep lopers en supporters gaan afreizen naar die grandioze wereldstad. 

Op dit ogenblik accepteren we nog wel wachtlijst boekingen. Binnenkort starten wij met de voorboekingen voor 2023. Iedereen die reeds interesse getoond heeft om volgend jaar de marathon te gaan lopen in New York krijgt automatisch bericht. Een online voorboeking is straks mogelijk via deze website. Bel of mail gerust bij eventuele vragen 010-2179920 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Met sportieve groeten,

Het team van Rijnmond Marathonreizen

ps wij geven met plezier een 'live' presentatie op uw atletiekclub of vereniging!

 

 

 

 

TCS New York City Marathon 2022

UPDATE 18 MEI 2022

Sta jij op 6 november aan de voet van de Verrazzano Bridge? Terwijl een paar miljoen supporters op je staan te wachten langs de avenues van New York. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar op onze 9-daagse reis met een non-stop vlucht van United Airlines. Alle overige arrangementen zijn reeds uitverkocht. Deze editie van de TCS New York City Marathon zal op iedereen een onuitwisbare indruk achterlaten. Bel of mail gerust bij eventuele vragen. Tel: 010-2179920 / 06-22246722 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijnmond Marathonreizen gaat voor de 31e keer naar de TCS New York City Marathon. De afgelopen twee weken hebben onze 2020/2021 deelnemers de gelegenheid gehad om een nieuwe boeking te maken. Maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wilt u starten op 6 november in New York? Wacht dan niet te lang en maak een boeking voor onze reis waarbij heel erg veel inbegrepen is. U leest er alles over op deze site bij 'complete aanbieding'. 

En aarzel niet om ons te bellen (010-2179920) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bij eventuele vragen.

Hopelijk tot ziens!

Het team van Rijnmond Marathonreizen.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)